Verkiezing Gevaarlijke stoffen medewerker 2024

Op 28 september 2024 zal voor de derde keer de Dag van de Chemische Logistiek plaatsvinden. Onderdeel van de Dag vormt de verkiezing voor ‘Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar’. Branchevereniging VNCW nodigt alle professionals binnen de chemische logistiek van harte uit om hun gewaardeerde collega’s hiervoor te nomineren.

Ook dit jaar organiseert branchevereniging voor de chemische logistiek VNCW een verkiezing voor de ‘Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar’. Eenieder binnen de chemische logistiek kan zijn/haar collega’s die zich bezighouden met het vervoer/de opslag van gevaarlijke stoffen aanmelden voor de verkiezing. Hierbij zijn alle aanmeldingen welkom: van SHEQ-manager tot warehouse-medewerker en van preventiemedewerker tot plantdirector.

Met de Dag van de Chemische Logistiek vestigt branchevereniging VNCW de aandacht op het belang van Nederlandse bedrijven die zich bezighouden met het transport/de opslag van gevaarlijke stoffen. De award voor ‘Gevaarlijke stoffen medewerker 2024’ zal uitgereikt worden tijdens de Chemiebeurs ’24.

Het aanmelden van collega’s kan (uiterlijk 30 juli) via de website.