Individueel lid

lid-banner-195

Wellicht nog moeilijker dan een bedrijf te vertegenwoordigen waarbij de opslag van gevaarlijke stoffen een rol speelt, is het verantwoordelijk zijn binnen een bedrijf waarbij nauwelijks sprake is van opslag. Je wilt inzicht in de gevaren krijgen. Bovendien wil je meer weten van gevaarlijke stoffen en wil je op de hoogte gehouden worden met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen.

Kennis is schaars en zeker op het gebied van gevaarlijke stoffen spelen er heel veel verschillende wet – en regelgevingen. De VNCW geeft je die kennis en bovendien de bijbehorende contacten. Op deze manier heb je een contactpersoon in een wereld waarin je zelf niet alleen wilt staan.

Directe voordelen:

  • Als individueel lid kom je in contact met leden met een behoorlijke kennis van zaken. Ze kunnen je ondersteunen waar nodig.
  • Door gezamenlijke inkoop van diensten en produkten kun je aanzienlijke kortingen krijgen.
  • Je ontvangt tenminste vier keer per jaar het VNCW Nieuws, waarmee je ook inzake de Opslag van gevaarlijke stoffen volledig geïnformeerd blijft.
  • Jaarlijks wordt je uitgenodigd deel te nemen aan de ledenvergadering. Een goed moment eens contacten op te doen en vragen te stellen.

Voor een bescheiden bedrag wordt je dus lid van een actieve vereniging die het in de toekomst niet na zal laten haar stem te laten horen. Voor individuele leden biedt het dus een reeks aan directe voordelen. Wordt nu Individueel lid.

Klik hier om lid te worden!

 

youtube