Geassocieerd lid

WORDT NU GEASSOCIEERD LID VAN DE VNCW VOOR SLECHTS € 395,- per jaar!

Wanneer u niet tot de directe doelgroep van de VNCW behoort is het toch zeer aan te bevelen lid te worden van de Vereniging. Zeker wanneer uw eigen doelgroep juist onze leden zijn.

De branche die de VNCW vertegenwoordigt heeft te kennen gegeven in de toekomst meer gezamenlijk op te treden. Niet alleen zal er gezamenlijk inspraak verlangd worden in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, maar ook in normeringen. Bovendien zal er in de inkoop van opdrachten gezamenlijk worden opgetreden.

Directe voordelen:

  • Uw bedrijf mag een banner op de website plaatsen. Leden en bezoekers zullen u hierdoor sneller kunnen vinden.
  • Opdrachten zullen in de toekomst door leden meer en meer gezamenlijk worden uit-/aanbesteed. Geassocieerde leden zullen als eerste mee kunnen dingen naar deze opdrachten.
  • Als VNCW zullen we inspraak verlangen op het gebied van nieuwe normen, wet- en regelgeving. Als lid zult u betrokken worden en zal de vereniging in direct overleg met u kunnen treden.
  • U ontvangt tenminste vier keer per jaar het VNCW Nieuws, waarmee u ook inzake de Opslag van gevaarlijke stoffen volledig geïnformeerd blijft. Tevens heeft u recht op een gratis advertentieplaatsing in VNCW Nieuws.
  • Jaarlijks wordt u uitgenodigd deel te nemen aan de ledenvergadering.

Voor een bescheiden bedrag wordt u dus lid van een actieve vereniging die in de toekomst niet na zal laten haar stem te laten horen. Voor u biedt het een reeks aan directe voordelen. Wordt nu Geassocieerd lid.

Klik hier om lid te worden!

 

youtube