.

Chemiebeurs 2022

Ondernemen en nieuwe regelgeving in de chemische keten

.
Op 28 september 2022 vindt voor de 12e keer het jaarlijkse congres van de chemische keten plaats. Dé ontmoetingsplek waar producenten, handelaren, logistiek, adviseurs en overheden elkaar ontmoeten. De Chemiebeurs is een evenement welke ieder jaar weer meer bezoekers trekt en dat u ook dit jaar niet mag missen. Voor de VNCW leden is het tevens de jaarlijkse ledendag en is deelname helemaal gratis!

Onder leiding van de dagvoorzitter presenteert de Chemiebeurs u inspirerende en vooral leerzame lezingen over kennis over logistieke- en chemische processen; een bomvol programma en een ‘must-be’ voor iedereen werkzaam of geïnteresseerd in de chemie-keten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tussen de middag zullen we van een heerlijke lunch genieten en kunt u de informatiemarkt bezoeken. Dit jaar zal er nog meer gelegenheid zijn voor discussies, verdieping en netwerken. Dus geef uzelf en uw collega’s nu op. Deelnemers ontvangen tevens een bewijs van deelname en een deelnemerslijst. Een grote opkomst wordt verwacht, het aantal plaatsen zal beperkt zijn, dus schrijf jezelf en je collega’s zo snel mogelijk in.

Locatie: Van der Valk Dordrecht

Meld jezelf en je collega’s als VNCW-lid GRATIS voor de chemiebeurs aan via deze pagina.

Ben je geen lid van de VNCW klik dan hier.