Conferentie

“Ondernemen en nieuwe regelgeving in de chemische keten”

[layerslider id=”3″]

.

Op 30 September 2020 vindt voor de 11e keer het jaarlijkse congres van de chemische keten plaats. Dé ontmoetingsplek waar producenten, handelaren, logistiek, adviseurs en overheden elkaar ontmoeten. De Chemiebeurs is een evenement welke ieder jaar weer meer bezoekers trekt en dat u ook dit jaar niet mag missen!

Onder leiding van de dagvoorzitter  presenteert de Chemiebeurs u inspirerende en vooral leerzame lezingen over Kennis over logistieke- en chemische processen; een bomvol programma en een ‘must-be’ voor iedereen werkzaam of geïnteresseerd in de chemie-keten met oa:

‘Veiligheid in turbulente tijden’ / Prof dr. Jop Groeneweg

‘Kansen in de Omgevingswet voor de chemie’ / Nicole Mulder-Fikke

‘Risico’s van stoffen: hoe worden de risico’s bepaald’ / Prof dr. Martin van den Berg

‘Belangrijke wijzigingen in de PGS interim en nieuwe stijl’ / Paula Bohlander

Een kleine greep uit het rijke aanbod aan workshops en plenaire lezingen. Met dit jaar een nog groter beursplein  en netwerkplein.

Tussen de middag zullen we van een heerlijke lunch genieten en kunt u de informatiemarkt bezoeken. Dit jaar zal er nog meer gelegenheid zijn voor discussies, verdieping en netwerken. Dus geef uzelf en uw collega nu op. Deelnemers ontvangen tevens een bewijs van deelname en een deelnemerslijst. Een grote opkomst wordt verwacht, het aantal plaatsen zal beperkt zijn, dus schrijf jezelf en je collega’s zo snel mogelijk in.

 

Ontmoet de directie en management van collegabedrijven in de chemieketen, overheden en toeleveranciers.

Datum: Woensdag 30 September 2020

Plaats: Van der Valk Dordrecht

Prijs:  GRATIS voor VNCW leden

Tijd:  10.00 – 17.00 uur

 

 

youtube