Chemiebeurs 2020: Ondernemen en nieuwe regelgeving in de chemische keten

Op 30 september a.s. zal de 11e editie van de Chemiebeurs plaatsvinden. De Chemiebeurs is hét jaarlijkse congres van de chemische keten, waarbij producenten, handelaren, logistiek, adviseurs en overheden elkaar ontmoeten.

In verband met het coronavirus is deze 2020-editie iets anders van opzet dan voorgaande edities. Het congres zal online te volgen zijn via chemiebeurs.nl en deelname is dit jaar volledig gratis.

Onder leiding van de dagvoorzitter presenteert de Chemiebeurs inspirerende en vooral leerzame lezingen over logistieke- en chemische processen. Het wordt een bomvol programma en een ‘must-be’ voor iedereen werkzaam of geïnteresseerd in de chemie-keten. De webinars zullen elkaar opvolgen en na afloop van iedere webinar is er mogelijkheid om vragen te stellen.

Enkele voorbeelden van webinars die 30 september voorbij zullen komen zijn:

Belangrijkste wijzigingen in de PGS interim en nieuwe stijl Paula Bohlander

Programmamanager PGS NEN

Praktische invulling van de Omgevingswet binnen de chemische keten Nicole Mulder Fikke

Projectleider Invoerings-besluit en Besluit activiteiten leefomgeving Ministerie BZK

Risico’s van stoffen; hoe worden die door toxicologen bepaald Prof. Dr. Martin van den Berg

Emeritus Hoogleraar Toxicologie

De toekomst van blussystemen in de logistiek’ en andere webinars zijn in aantocht. Houd de website in de gaten voor het volledige programma.

Inmiddels komen er al veel aanmeldingen binnen. Het aantal plaatsen is echter beperkt, dus schrijf jezelf en je collega’s zo snel mogelijk in voor de webinars op:

www.chemiebeurs.nl